Geschiedenis

Oprichting van de club in oktober 1964, nu al meer dan 50 jaar geleden. De eerste tafels werden volledig zelf gemaakt maar bleken na controle 15 cm te klein. Er werd eerst gespeeld op zondagmorgen maar wegens het groeiende succes werd dit verschoven naar de donderdagavond. Na enkele maanden moesten er nieuwe tafels bijkomen en ook deze werden zelf gemaakt maar deze keer uiteraard volgens de officiële afmetingen. Twee jaar later werden er nog eens twee tafels bijgemaakt vanwege het groeiende succes van de club. Op het einde van de jaren 60 telde de club een ledenaantal van 35 volwassenen. De eerste officiële tafel werd aangekocht in 1971. De tweede al in 1974. Vanaf 1975 kwam er meer en meer jeugd aansluiten (vanaf 12 jaar).

Tijdens het seizoen 76/77 werd er gestart met de Interclub competitie “Midden-Brabant” met clubs uit: Diegem, Machelen, Erps-Kwerps, Nossegem, Herent, St. Stevens Woluwe en Schaarbeek. Na een vijftal jaren werd deze competitie stopgezet en nu bestaat nog enkel onze club.

Onze club is de voorbije jaren stabiel gebleven maar nieuwe leden zijn nog steeds meer dan welkom. Het succes van onze club ligt zeker en vast in het recreatieve karakter van onze club, iets dat we tot op heden hebben weten te bewaren